Scooter Kopen Nieuw? Dit Moet Je Weten

De voornaamste scooters om te kopen - jouw eerste scooter aankopen

De auto verkopen en overgaan op een vervoersmiddel met twee wielen klinkt geheel niet zo slecht. Wij hebben het hier niet betreffende de fiets, evenwel aangaande de scooter. Een scooter kopen is een van de voornaamste aangelegenheden die je maar kunt doen. Tegenwoordig is het handig dat je weet precies waar je http://edition.cnn.com/search/?text=Vespa Piaggio aan toe bent, vandaar verstrekken we je in dit artikel een hoeveelheid richtlijnen. Zodoende weet je precies waar je op moet letten bij je aller eerste scooter aanschaffen.

image

Het uitkiezen van de scooter

Jouw persoonlijke voorkeuren en het type rijbewijs dat je hebt helpt jou bij de mogelijkheid in welke scooter je gaat kopen. Wanneer je op zoek bent naar een alternatief voor je woon-werkverkeer zal een kleine 50cc scooter waarschijnlijk aan jouw scooter kopen vespa bij Fast & Furious Scooters behoeften voldoen. Daarentegen ben je van plan altijd gebruik te maken van je scooter, dan kun je beter voor een groter model gaan.

De verscheidene bekende merken

Het label van de scooter is relevant om te kennen. In Het hele land hebben we in feite maar 2 aanzienlijke merken waar de lieden erg vaak voor kiezen. Wij hebben de voornaamste en de bekendste modellen even voor je op een rijtje gezet.

Piaggio (Vespa)

Italiaanse ondernemer plus de gouden standaard van de scooter productie. Zodra de menige mensen zichzelf een scooter voorstellen, stellen ze zich een Vespa voor. Zijn typische, strakke uiterlijk is bij iedereen bekend. Huidige populaire modellen zijn onder andere de onderstaande:

image

Vespa LX I 50cc

vespa lx 4v 50cc motor

vespa lx150 150cc motor

vespa gtv300 300cc motor

Genuine scooters

Amerikaanse ondernemer van scooters geïnspireerd op Italiaanse modellen uit de jaren 50. Vintage gecombineerd met moderne technologie, perfect toch? Genuine bevindt zich in Chicago. Hier beneden zie je de voornaamst populaire merken:

De Buddy 50 met een 50cc motor

Buddy 125 125cc

De Buddy Stella is de klassieke Genuine scooter, deze heeft een 147cc motor

Door te kiezen voor een van de bovenstaande merken en modellen kun je absoluut begrijpen dat je echter niet de fout in zou gaan met jouw koop. Mits je al een soort scooter in gedachte had, is dit soms makkelijker. Scooters zijn ronduit prettig om op te rijden. Er is een buitengewoon gevoel wat je krijgt bij het karren door de drukke straatjes met de wind die langs je gezicht raast.