Scooter Kopen Op Afbetaling? Doe Het Voordelig

Wat voor scooter kun je het voornaamste aankopen?

Je auto verkopen en overgaan op een vervoersmiddel met twee wielen klinkt totaal niet zo beroerd. Een fiets is dan wellicht https://www.fastfuriousscooters.nl wat langzaam maar een scooter is uitstekent. Investeren betreffende een scooter is dan ook uiteraard een correct idee. Aangaande de tips die in dit artikel staan brengen we jou alvast op weg. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan!

Uitkiezen aangaande jouw spiksplinternieuwe scooter

Bepalen wat voor scooter je wilt aanschaffen hangt natuurlijk af van je rijbewijs evengoed bovendien of je een bepaalde keuze hebt. Mits je op zoek bent naar een alternatief voor het woon-werkverkeer zou een kleine 50cc scooter waarschijnlijk aan je behoeften voldoen. Is jouw scooter je enige vervoersmiddel en doe je daardoor alles op de scooter, dan kun je er beter eentje uitzoeken met een 125cc motor.

Voor welk label ga je?

image

Het merk van de scooter is beslissend om te weten. Er zijn twee merken die hoog in het lijstje staan, en waar de meeste mensen dan ook voor kiezen. We hebben de beste en de bekendste modellen even voor je op een rijtje gezet.

De Vespa

image

Dit Italiaanse merk is verrassend populair tegenwoordig. Ingeval iemand zich bezig houdt met de aanschaf van een scooter, komt de Vespa het vaakste voor. Het is de typische scooter, vooral beroemd om zijn strakke stalen frames. Hieronder zie je de populaire modellen van dit moment:

vespa lx I 50cc motor

De Vespa LX 4v met een 50cc motor

De Vespa LX150 met een 150cc motor

Vespa GTV 300 300cc

Italiaans model uit de jaren 50

Dit Amerikaanse merk haalt zijn inspiratie uit de Italiaanse modellen van de jaren 50. Vintage gecombineerd met geavanceerde techniek, perfect toch? Genuine bevindt zich in Chicago. Onderstaand een tabel van de bekendste modellen:

o buddy50 50cc motor

o Buddy 125 125cc

o De Buddy Stella is de klassieke Genuine scooter, deze heeft een 147cc motor

Door te kiezen voor een van de bovenstaande merken en modellen kun je beslist begrijpen dat je niet de fout in zou gaan met de aanschaf. Een scooter kopen die past bij jouw voorkeuren is op deze wijze geen enkel moeilijkheid meer. Scooters zijn in feite prettig om op te karren. Dat heerlijke gevoel zodra je de wind richting je gezicht voelt is haast magisch.