Scooter Kopen Vespa? Goed Opletten

De voornaamste scooters om te verkrijgen - je eerste scooter kopen

Er bestaan een reeks beweegredenen om jouw wagen te dumpen en om door te gaan op twee wielen. Een fiets is dan wellicht wat langzaam maar een scooter is perfect. Het zou dan ook een uitstekende aankoop zijn wanneer je een scooter koopt. Wel is het handig dat je weet waar je aan toe bent, vandaar verstrekken we jou in dit bericht een aantal richtlijnen. Op die manier kom je echter niet voor verrassingen te staan!

Uitkiezen aangaande jouw spiksplinternieuwe scooter

De mogelijkheden bij de koop van de aller eerste scooter word hoofdzakelijk bepaald betreffende je rijbewijs en betreffende de eisen die je stelt bij een scooter. Heb je hem slechts nodig om naar jouw werk en naar huis te karren dan heb je genoeg aan een geringe scooter. Is jouw scooter je enige vervoersmiddel en doe je daarom alles op de scooter, dan kan je er beter eentje selecteren met een 125cc motor.

Welk merk kies je?

Het label van de scooter is bepalend http://query.nytimes.com/search/sitesearch/?action=click&contentCollection&region=TopBar&WT.nav=searchWidget&module=SearchSubmit&pgtype=Homepage#/Vespa Piaggio om te kennen. Er bestaan twee merken die hoog in het lijstje staan, en waar de meeste mensen dan ook voor kiezen. De bekendste modellen vind je hieronder.

Piaggio (Vespa)

Dit is vast wel het bekendste scootermerk op het moment. De meeste lieden die nadenken met betrekking tot een scooter, denken aan een Vespa. Het is de typische scooter, vooral beroemd om zijn strakke stalen frames. Hieronder zie je de populaire modellen van dit ogenblik:

  • Vespa LX I 50cc
  • Vespa LX 4v 50cc
  • De Vespa LX150 met een 150cc motor
  • Vespa GTV 300 300cc

Genuine scooters

Hou jij van vintage? Deze scooters bezitten allemaal een 50's look! Vintage gecombineerd met geavanceerde technologie, perfect toch? Genuine bevindt zich in Chicago. De modellen van Genuine die op dit moment onwijs bekend zijn, zijn onder andere:

image

buddy50 50cc motor

De Buddy 125 met een 125cc motor

image

De Buddy Stella is de klassieke Genuine scooter, deze heeft een 147cc motor

Door te kiezen voor een van die merken weet je zeker dat je geen enkele miskoop begaat. Mits jij al een bepaalde scooter in gedachte had, is dit wellicht makkelijker. Het is absoluut geen straf ingeval je mag rijden op een scooter. Door meerdere straten en stegen heen karren met de wind langs je gezicht voelt fijn aan.

Scooter Kopen Online? Bij Wie?

Fast & Furious Scooters is de grootste online winkel voor scooters van de Benelux. Lage prijzen, service aan huis en een betrouwbare levering zorgen ervoor dat wij tot nu toe al zo, n 75.000 klanten hebben voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoire. Vindt u online orinteren heerlijk maar vindt u het prettig om even face to face de laatste vragen te stellen Wij nodigen u van harte uit om in onze display room de scooters te bekijken.

Scooter op afbetaling Scooter kopen op afbetaling Bij Fast en Furious kan dat gewoon. Wij hebben een interessante leaseconstructie zodat je het hele bedrag niet in een keer hoeft neer te leggen. Zo kun je toch een nieuwe scooter kopen zonder dat je over het hele bedrag hoeft te beschikken.

Scooter Kopen Waar Let Je Op? Geen ScamScooter Kopen Op Afbetaling? Bij Wie?

Een langere looptijd betekent een lager maandbedrag. Bij ons kun je kiezen voor een leasetermijn (afbetalingsperiode) van 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. De afbetalingsregeling is zo flexibel dat je ook een deel kunt leasen en een deel direct kunt betalen. Ook mag je altijd tussentijds additional aflossen zonder dat daar additional kosten bijkomen.

Fast Furious scooters

Christiaan Huijgensweg 10, 2408 AJ Alphen aan den Rijn
$10900 3278387
Scooter Kopen Vespa? Klik Hier

Zo kun je de tweewieler direct volledig betalen, in 3x, of in termijnen (leasen). Kies je voor 'in 3x' dan betaal je through de store het eerste deel, binnen 30 dagen het tweede deel, en binnen 60 dagen het derde deel. De rekening ontvang je dus achteraf. Zo heb je rustig de tijd om het totaalbedrag dus binnen 2 maanden te betalen.

Scooter Kopen Nieuw? Let OpWaarop Controleren bij Scooter Kopen Prijzen

LET OP: in 3x is alleen mogelijk kid een bedrag van 4000,- euro. Tweedehands scooter aanschaffen of toch nieuw Wanneer je veel waarde hecht aan de betrouwbaarheid scooter kopen 2019 van een scooter, dan raden we je zeker een nieuwe scooter aan. Bij een tweedehands scooter is vaak de technische staat onbekend en kunnen de kosten tevens flink oplopen.

Scooter Kopen Prijzen? Lees Dit EerstScooter Kopen Nederland? Doe Het Goedkoop

Scooter Kopen Nederland? Doe Het Goedkoop

Bovendien krijg je, wanneer je een nieuwe scooter koopt, ook garantie. Normaal is dit 2 jaar, maar sommige merken geven zelfs 3 jaar garantie! Wanneer je een nieuwe scooter kopen een te grote uitgave vindt, dan kun je ook gebruik maken van onze lease zodat je hem kunt kopen op afbetaling.

Ook kun je kiezen om vooruit te betalen by means of de bank of een betaalregeling te treffen waarbij je in termijnen betaalt. In onze scootershop noemen wij dat leasen. Zo kun je toch de scooter kopen pass away je mooi vindt, zonder dat je over veel geld hoeft te beschikken. In onze winkel kun je contant afrekenen en pinnen.